Domotica

Ons leven makkelijker en aangenamer maken, is dit niet ons aller betrachting?

Na een drukke werkdag wilt u zich ongetwijfeld wat ontspannen als u thuiskomt. Dankzij Jan-Baptist kan dat allemaal met één druk op de knop.

Wij tasten in een persoonlijk gesprek af wat u precies verwacht van uw installatie, en helpen waar nodig bij de keuze van een automatisatie – of domoticasysteem. Tegelijkertijd de verlichting, de  verwarming en de screens of gordijnen aansturen om zo een bepaalde sfeer op te wekken in huis? Het kan allemaal. Het is zelfs mogelijk de bediening via een smartphone of tablet  te laten verlopen zowel binnen het bereik van uw draadloze netwerk in uw woning zelf  als op afstand!

Zo kunt u bijvoorbeeld op een bepaald tijdstip de verwarming laten aanslaan of per zone de temperatuur anders regelen. Ook het automatiseren van de verlichting en het lichtafhankelijk sturen van de rolluiken of zonneweringen is mogelijk via een dergelijk systeem.

Maar domotica is er voor meer dan enkel comfort. Uw veiligheid is immers geen overbodige luxe. Misschien wilt u wel dat er bij een inbraak- of brandalarm bepaalde lichten automatisch inschakelen of dat er in geval van nood een paniekknop voorzien is die precies doet wat u wil. De mogelijkheden zijn eindeloos en volledig aan te passen aan uw persoonlijke noden en wensen.

keukenverlichting - Jan baptist elektriciteitswerken
Apotheker - Jan baptist elektriciteitswerken
sfeerverlichting - Jan baptist elektriciteitswerken
Woonkamer - Jan baptist elektriciteitswerken