Totaalprojecten

Renovatie’s van A tot Z – begeleid door JBE

Zelfs van ruwbouw tot  schilderwerken kan Jan- Baptist voor u een oplossing bieden. Wij werken enkel samen met erkende en geregistreerde aannemers  en verzorgen zelf de  volledige coördinatie van de uit te voeren werken. U krijgt bij elke stap afzonderlijke offertes en facturen  zodat u makkelijk het overzicht en de controle over uw budget kunt bewaren.

U hoeft zich dus niet meer druk te maken over de werken aan uw woning, wij zijn op de hoogte en kennen de juiste mensen. Zo kunt u erop rekenen dat al het werk door ervaren vaklieden zal worden opgeknapt en dat de juiste balans tussen prijs en kwaliteit kan worden gewaarborgd. Een stressloze ervaring voor de klant aan de juiste prijs, daar staan wij garant voor.

Dankzij ons uitgebreid  netwerk kunnen we u in contact brengen met professionele ondernemingen die samen met u overlopen hoe uw wensen optimaal kunnen worden gerealiseerd. Van landelijk tot supermodern, van een kleine studio tot een grote villa? Jan-Baptist zoekt samen met u naar oplossingen.

sfeerverlichting - Jan baptist elektriciteitswerken
sfeerverlichting - Jan baptist elektriciteitswerken
Woonkamer - Jan baptist elektriciteitswerken