Elektriciteitswerken

Jan-Baptist is de specialist op het vlak van elektrische installaties.

Of u nu uw woning wilt bouwen, verbouwen of verkopen, u kunt bij ons terecht voor het plaatsen van een nieuwbouwinstallatie, een volledige renovatie van uw bestaande installatie, of om ervoor te zorgen dat alles in orde is wanneer u uw woning van de hand doet.

Als we spreken over elektriciteit, dan hebben we het over de ruimste betekenis van het woord! Zo installeren we naast verlichting en verlichtingsarmaturen ook alarmen, bewakingscamera’s en elektrische verwarmingstoestellen.

Zelfs voor de plaatsing van parlofoon- of videofooninstallaties, of voor toegangscontrole voor uw huis of garage kunt u bij Jan- Baptist terecht en dit zowel in geval van renovatie- als nieuwbouwprojecten. Wilt u meteen zonder zorgen al  uw werken aan ons overlaten, dan werken wij voor u desgewenst een totaalproject uit.

Om de duurzaamheid en de betrouwbaarheid van de werken te kunnen garanderen, werken wij enkel met hoogwaardige materialen van betrouwbare fabrikanten. Wij staan erom bekend dat we streven naar perfectie, orde en netheid, en dat we steeds rekening houden met het budget en de wensen van de klant. Zo kunt u er zeker van zijn dat uw woning klaar is voor de toekomst!

Maar onze grootste garantie en troef, dat is onze stiptheid! Doet u een beroep op ons, dan kunt u er zeker van zijn dat de werken kwalitatief en binnen de afgesproken termijn zullen worden uitgevoerd.

Bij ons geen excuses of verborgen vertragingen: afspraak is afspraak!

Zekeringkast - Jan baptist elektriciteitswerken
Domotica kast - Jan baptist elektriciteitswerken